Lieve klanten 

Er komt een verandering aan bij Solana! Onze herenkapper Koen heeft na 20 jaar besloten om een nieuwe weg in te slaan als zelfstandige. Tot en met zaterdag 23 november 2024 kunnen jullie nog bij hem langskomen voor een laatste knipbeurt in ons salon. 

Dat brengt voor Solana ook wat nieuws…
Want vanaf dinsdag 26 november 2024 richten wij ons volledig op de dames! We nemen geen nieuwe herenkapper aan en stoppen dus met het knippen van mannen. Maar wij verwijzen onze heren- en jongensklanten vanaf dan graag door naar Koen.
www.herenkapperkoen.be
Op deze manier is iedere klant van Solana nog steeds in goede handen, en is er ruimte voor nieuwe mogelijkheden binnen ons eigen salon.

Want met deze verandering kunnen wij ons volledig toeleggen op de nieuwste kleurtechnieken en diepere haarverzorging met Kérastase. Hierover binnenkort meer!
We willen graag onze mannelijke klanten nog bedanken voor het jarenlange vertrouwen. We hopen dat jullie begrijpen dat we op deze manier voor nóg meer kwaliteit kunnen gaan voor onze dames. Wij zijn enthousiast over wat de toekomst brengt!

Tot snel, 

Het Solana Haarteam